Nyttårsforsetter

Det er et nytt år, og mange tar ofte for seg et eller flere nyttårsforsetter ved inngangen til nyåret. Nyttårsforsett er en plan eller et ønske for det nye året. Disse er ofte kjent for å ikke vare like lenge som man hadde sett for seg. Noen klarer å gjennomføre, mens de fleste faller. Vi har gått rundt på skolen, og snakket med folk om deres planer og mål for det nye året.

Marit Andrisdotter Kvam (1STB)

Marit Andrisdotter Kvam (1STB)

 

 

 

For det nye året har Marit satt seg mål om å bli flinkere til å jobbe mer med skolearbeid og å gjøre sånn som veldig mange andre, nemlig å bli flinkere til å trene.

 

 

 

Mina Sofie Odde Schlytter (2IDR)

Mina Sofie Odde Schlytter (2IDR)

 

 

Ulikt fra de andre forteller Mina at hun ikke har satt seg noen mål om å bli flinkere trene fordi det vet hun at ikke går uansett. Hun vil også prøve å bli flinkere til å ikke bry seg om hva andre sier og mener. Det her året fyller hun 18, og med det håper hun på å bli mer ansvarlig.

 

 

 

15909388_1519513271409420_439600966_o

Christian Mortensrud (3IDR)

 

 

Dette året har Christian satt seg et nyttårsforsett, å gjøre det bedre på skolen. Han ønsker å gjøre en god innsats og få gode karakterer. Selv syns han har tidligere holdt målene sine, så da skal han vel klare å holde dette nyttårsforsettet også.

 

 

 

Bente Bakkene (Kantinemedarbeider)

Bente Bakkene (Kantinemedarbeider)

 

 

Bente har to nyttårsforsetter dette året. De er å spise sunt og røre på seg. Hun syns hun har tidligere vært flink til å holde sine nyttårsforsetter, og tror det ikke kommer til å bli noe vanskeligere i 2017.

 

 

 

Som dere ser er det å trene og spise sunt som er gjengangere, ofte år etter år. Folk ser på det nye året med blanke ark, dermed en god mulighet til ett nytt og bedre liv. Vi ønsker dere ett godt nytt år og lykke til med alle nyttårsforsetter.

Tekst og foto: Cecilie Stensæter, Marianne Bang Skjerpen, Vårin Kløvstad og Sandra Nybråten.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.